Physical Fitness coach Henna Syväoja

Genesis

Henna Syväoja M.Sc. (Sport Sciences)

Henna Syväoja M.Sc. (Sport Sciences) Henna on fysiikkavalmentaja ja hyvinvoinnin asiantuntija. Rakkaus kilpatanssiin syttyi jo lapsena, sillä Hennalla on lähes 20 vuoden kilpatanssitausta. Hän kuului Suomen Tanssiurheiluliiton maajoukkueeseen ja parhaana saavutuksenaan saavutti vakiotanssien SM pronssin aikuisten sarjassa. Hennan tavoitteena on kilpatanssijoiden fysiikkavalmennuksen systemaattinen kehittäminen. Henna on valmistunut 2013 Liikuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän Yliopistosta pääaineenaan Valmennus- ja testausoppi. Koulutus keskittyy erityisesti liikunnan vaikutuksiin elimistössä ja suorituskyvyn kehittämiseen.

Liikuntatutkimusta ja kuntotestausta Henna onkin tehnyt muun muassa Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiössä. Lisäksi Henna on liikunnan opettaja ja tanssijoiden kanssa työskentelyn tueksi hän on opiskellut pilatesohjaajaksi ja suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot. Hennaa kiehtoo keho kokonaisuutena ja hän haluaa auttaa kilpatanssijoita optimoimaan suorituskykynsä lajin vaatimuksia vastaavaksi ja siten saavuttamaan tavoitteensa.

Henna on mukana Team Genesiksen leireillä, minkä lisäksi häneltä on saatavissa yksilöllistä valmennusta. Henna on laatinut kilpatanssijoiden kuntotestaukseen testipaketin, jonka perusteella voidaan kartoittaa kehityskohteet ja seurata kehitystä. Lisätietoa testi- ja valmennuspaketeista löytyy täältä.