Verkko valmennus 5: Tanssijan liikkuvuutta 6 vkoa

20170119_1416261

Tuotekuvaus

Team Genesis Verkko valmennus on uudenlainen personal training -muoto, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen valmennukseen edullisesti netin välityksellä! Asuinpaikallasi ei ole väliä, tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja tavoitteen, niin me autamme sinua saavuttamaan unelmasi!
Valmennuksen hinta on vain 209 €

Tanssijan liikkuvuutta, kesto 6 viikkoa

Tanssijan liikkuvuutta Verkko valmennus on sinun valintasi, kun haluat lisätä liikkuvuutta, liikkuvuus muokkaa lihaksistoa ja niveliä, sekä ennen kaikkea ehkäisee vammoilta, se vaikuttaa aineenvaihduntaasi ja muokkaa vartaloasi. Saat kiinteämmän ja sporttisemman vartalon. Kuuden viikon intenssiivisen liikkuvuus ohjelman aikana vartalosi kokee isoja muutoksia ja opit pysyvästi terveellisen elämäntavan peruspilarit! Ohjelmat laaditaan henkilökohtaisesti Sinun tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Yhdessä valmentajasi kanssa seuraamme kehitystäsi viikoittain. Ohjelmiasi päivitetään tarvittaessa edistymisesi mukaisesti. Saat ohjelman, jossa painotetaan juuri sinun kehitys-alueitasi, olipa se sitten keskivartalosi, ala- tai ylävartesi. Valmennus ei sisällä tapaamisia, joten se on helppo toteuttaa missä tahansa, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys.
Mikäli kuitenkin kaipaat apua treeniohjelmaasi tutustumiseen, on sinulla myös mahdollisuus kattavaan tekniikkaopastukseen hintaan 50 €.

Valmennus sisältää:

  • Ruokavalion peruspilarit ohjeet
  • Kehitys-alueillesi painottuvan treeniohjelman
  • Ohjeet eri venyttely tekniikoihin
  • Valmentajan vartti kerran viikossa
  • Valmentajan kysymys- ja vastauspalvelun sähköpostitse
  • Mahdollisuuden ostaa ohjattuja treenejä Team Genesiksen ohjaajilta hintaan 50 € /krt

Taustatietokartoitus

Maksettuasi valmennuksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Valmentajasi tekee ensimmäiset ohjelmasi taustatietokartoituslomakkeen perusteella.

Kaavakkeen palauttamisesta menee muutaman päivä, että valmentajasi on sinuun puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä ja sovitte aloitustapaamisen maksimissaan noin viikon päähän.

HUOM! Taustatietolomake tulee täyttää valmennuksen aloittamiseksi

Täytä alla oleva Personal Training yhteydenottolomake ja olemme yhteydessä


Personal Training

Yhteystiedot

Sami Vainionpää
Puhelin: +358 44 524 2835
Sähköposti: info@dancer.fi

Roosa Ståhlberg
Puhelin: +358 40 704 9627
Sähköposti: info@dancer.fi