Verkko valmennus 1: Easy Start 1 kuukausi

team-genesis-logo-black

Tuotekuvaus

Team Genesis Verkko valmennus: Easy Start 1 kuukausi on uudenlainen personal training -muoto, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen valmennukseen edullisesti netin välityksellä! Asuinpaikallasi ei ole väliä, tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja tavoitteen, niin me autamme sinua saavuttamaan unelmasi!
Valmennuksen hinta on vain 50 €

Easy Start 1 kuukausi

Easy Start 1 kuukausi valmennus on Sinua varten, kun tavoitteesi on aloittaa uusi suunta elämässäsi kohti terveellisempiä elämäntapoja, pudottaa painoa, jaksaa paremmin tai vaikka vain näyttää terveemmältä. Saat yksilöllistä ohjausta projektiisi. Kuukauden aikana painosi putoaa, kuntosi paranee ja opit pysyvästi terveellisen elämäntavan peruspilarit! Ohjelmat laaditaan henkilökohtaisesti Sinulle tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Yhdessä valmentajasi kanssa seuraatte kehitystäsi viikoittain. Ohjelmiasi päivitetään tarvittaessa edistymisesi mukaisesti. Treenisi voit tehdä joko kotona tai kuntosalilla, sillä saat monipuoliset ohjelmat molempiin! Valmennus ei sisällä tapaamisia, joten se on helppo toteuttaa missä tahansa, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys.
Mikäli kuitenkin kaipaat apua treeniohjelmaasi tutustumiseen, on sinulla myös mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti Personal Trainerisi hintaan 50 €.

Valmennus sisältää:

  • Henkilökohtaisesti sinulle laaditun ruokavalion
  • Harjoitusohjelman salille tai kotiin
  • Ohjeistuksen rasvanpolttoa tukevaan aerobiseen liikuntaan
  • Valmentajan vartti kerran viikossa
  • Valmentajan kysymys- ja vastauspalvelun sähköpostitse
  • Mahdollisuuden ostaa ohjattuja treenejä Team Genesiksen ohjaajilta hintaan 50 € /krt

Taustatietokartoitus

Maksettuasi valmennuksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Valmentajasi tekee ensimmäiset ohjelmasi taustatietokartoituslomakkeen perusteella.

Kaavakkeen palauttamisesta menee muutaman päivä, että valmentajasi on sinuun puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä ja sovitte aloitustapaamisen maksimissaan noin viikon päähän.

HUOM! Taustatietolomake tulee täyttää valmennuksen aloittamiseksi

Täytä alla oleva Personal Training yhteydenottolomake ja olemme yhteydessä


Personal Training

Yhteystiedot

Sami Vainionpää
Puhelin: +358 44 524 2835
Sähköposti: info@dancer.fi

Roosa Ståhlberg
Puhelin: +358 40 704 9627
Sähköposti: info@dancer.fi