Verkko valmennus 3: Kiinteyttäjä 6 vkoa

team-genesis-logo-black

Tuotekuvaus

Team Genesis Verkko valmennus on uudenlainen personal training -muoto, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen valmennukseen edullisesti netin välityksellä! Asuinpaikallasi ei ole väliä, tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja tavoitteen, niin me autamme sinua saavuttamaan unelmasi!
Valmennuksen hinta on vain 209 €

Kiinteyttäjä, kesto 6 viikkoa

Kiinteyttäjän Verkko valmennus auttaa sinua, kun haluat polttaa rasvaa, pudottaa painoasi maksimissaan 5 kiloa ja saada kiinteämmän ja sporttisemman vartalon. Kuuden viikon aikana vartalosi kiinteytyy tehokkaasti ja opit pysyvästi terveellisen elämäntavan peruspilarit! Ohjelmat laaditaan henkilökohtaisesti Sinulle tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Yhdessä valmentajasi kanssa seuraatte kehitystäsi viikoittain. Ohjelmiasi päivitetään tarvittaessa edistymisesi mukaisesti. Saat saliohjelman, jossa painotetaan juuri sinun ongelma-alueitasi, olipa se sitten keskivartalosi, takapuolesi tai vaikka käsivartesi. Valmennus ei sisällä tapaamisia, joten se on helppo toteuttaa missä tahansa, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys.
Mikäli kuitenkin kaipaat apua treeniohjelmaasi tutustumiseen, on sinulla myös mahdollisuus kattavaan tekniikkaopastukseen hintaan 50 €.

Valmennus sisältää:

  • Henkilökohtaisesti sinulle laaditun ruokavalion
  • Ongelma-alueillesi painottuvan salitreeniohjelman
  • Ohjeistuksen kiinteytymistä tukevaan aerobiseen liikuntaan
  • Valmentajan vartti kerran viikossa
  • Valmentajan kysymys- ja vastauspalvelun sähköpostitse
  • Mahdollisuuden ostaa ohjattuja treenejä Team Genesiksen ohjaajilta hintaan 50 € /krt

Taustatietokartoitus

Maksettuasi valmennuksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Valmentajasi tekee ensimmäiset ohjelmasi taustatietokartoituslomakkeen perusteella.

Kaavakkeen palauttamisesta menee muutaman päivä, että valmentajasi on sinuun puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä ja sovitte aloitustapaamisen maksimissaan noin viikon päähän.

HUOM! Taustatietolomake tulee täyttää valmennuksen aloittamiseksi

Täytä alla oleva Personal Training yhteydenottolomake ja olemme yhteydessä


Personal Training

Yhteystiedot

Sami Vainionpää
Puhelin: +358 44 524 2835
Sähköposti: info@dancer.fi

Roosa Ståhlberg
Puhelin: +358 40 704 9627
Sähköposti: info@dancer.fi